Activiteiten

Delegatie Provincie Limburg bezoekt Schurenberger Park

Medewerkers van de provincie brachten op 13 juni een werkbezoek aan het Hoensbroekse park aan het Groenewegse bospad.

De aanleg van Het Schurenberger Park zou niet mogelijk zijn geweest zonder bijdragen van het bedrijfsleven, lokale en regionale overheden, onze donateurs en uiteraard de adoptanten van levensloopbomen. Omdat het Schurenberger Park onderdeel uitmaakt van het IBA-Parkstad project 'Gebrookerbos', en de provincie aandeelhouder is van IBA- Parkstad, bezocht een groep medewerkers van de provincie op 13 juni enkele IBA-projecten waaronder het Schurenberger Park.

Brooker Jos Reinders opende het bezoek, waarna Hans Ermers, verantwoordelijk voor de communicatie bij de stichting Schurenberger Park, de enthousiaste groep vertelde hoe het idee voor het Schurenberger Park in 2014 ontstond en voor welke uitdagingen de stichting staat. Hierbij is het zoeken naar een solide structuur voor incidenteel en structureel onderhoud van belang.

Foto's: Corina de Greef

Provincie bezoekt Schurenberger Park

Provincie bezoekt Schurenberger Park

Provincie bezoekt Schurenberger Park

#ProvincieLimburg #SchurenbergerPark #IBAParkstad #groenewegsebospad

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon